full screen background image

Propunerea săptămânii 30 Iunie – 06 Iulie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD55Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ​CABRON FT. VOLTAJ – Vocea Ta
0:00

Cabron continuă seria pieselor cu un puternic mesaj social şi lansează single-ul „Vocea ta“, o colaborare cu trupa Voltaj. În videoclip apar şi alte vedete, printre care Smiley, Marius Moga, George Vintilă, Andrei Gheorghe, Dan Finţescu, Vlad Craioveanu, Doc, Mihai Morar şi Deliric. Piesa „Vocea ta“ este un îndemn către fiecare tânăr să creadă în propriile visuri, să înţeleagă că are o responsabilitate, dar şi puterea de a schimba lucrurile.

Este o piesă personală, care reflectă aspiraţiile oricărui om simplu. Sper ca în ea să se regăsească cât mai multă lume şi să vă facă să aveţi încredere în propriile visuri, să le duceţi până la capăt, să aveţi curajul să va exprimaţi liber“, a spus Cabron.

  • DISCLOSURE Ft.Sam Smith – Latch
0:00
     Albumul ”Settle”, lansat în mai 2013, a debutat pe primul loc în UK Albums Chart şi pe locul 38 în Billboard Hot 200. Materialul s-a bucurat de un foarte mare succes în ţara natală a băieţilor şi a primit o nominalizare la Grammy Awards 2014 la categoria Best Dance Album. Single-urile promovate de pe acest material sunt ”Latch” feat. Sam Smith, ”White Noise” feat. AlunaGeorge, ”You & Me” feat. Eliza Doolittle, ”F For You”, ”Help Me Lose My Mind” feat. London Grammar, ”Voices” feat. Sasha Keable si ”Grab Her!”.
     Noi vă propunem în această săptămână piesa “Latch”.
  • SORE – Inima
0:00
     Cu “Inima” deschisă, Sore a revenit cu o nouă piesă, ce se anunţă a fi unul dintre hiturile verii 2014. Melodia a fost produsă în studiourile Hahaha Production, fiind lansată sub egida Mediapro Music.
     “Să fiu sinceră? Mi-a fost greu după “Dor să-ţi fie dor” să compun o piesă care să fie cel puţin la fel de bună. Colegii mei ştiu câte “nazuri” am făcut în studio, cum am schimbat o sută de piese, cum am aruncat altele la gunoi, cum mi-am dorit să fie perfect. Până când am realizat că nicio piesă nu va putea să detroneze Dor să-ţi fie dor din sufletul meu. Pentru că această piesă a reprezentat şi reprezintă în continuare un nou început, a marcat o maturitate căreia nu îi dădusem voie să iasă până atunci, a marcat un curaj pe care l-am căutat de-a lungul anilor. Aşadar, înţelegând toate aceste detalii, am convenit cu toţii că “Inima” este melodia potrivită ca şi follow up, are mesaj puternic şi concretizează speranţa pe care am lansat-o în Dor.
     Am învăţat că trebuie să fiu mândră de realizări, dar să privesc cu ochi senini către viitor. Îmi ascult Inima”, a scris Sore pe blogul său.

Care e melodia ta preferată?

  • DISCLOSURE - Latch (Ft.Sam Smith) (60%)
  • ​CABRON FT. VOLTAJ - Vocea Ta (40%)
  • SORE - Inima (20%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar