full screen background image

Propunerea săptămânii 23-29 Iunie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-23-29Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • MARIUS MOGA – Pe Barba Mea
0:00

Marius Moga loveşte din nou! După colaborări cu o mulţime de artişti de-a lungul anilor şi după ce a produs zeci de hituri ce au ajuns no.1, compozitorul şi producătorul supranumit “micul Mozart” începe o carieră solo la fix o zi după lansarea unui nou videoclip Morandi.

Muzica pentru “Pe barba mea” a fost compusă de Marius Moga, Ionuţ “Yogi” Vasilache, George Hora, iRonic şi Ciprenko. Versurile îi aparţin lui Marius Moga care a hotărât să vorbească despre cum a descoperit “secretul”, despre muncă, bani şi cum a facut totul de unul singur.

Hitmaker-ul şi-a luat toţi prietenii cu el pentru o petrecere regizată de fratele său.

  • ​MICHAEL JACKSON – Slave To The Rhythm
0:00

Proiectul producătorului muzical Timbaland de a lansa un nou album postum marca Michael Jackson începe să dea roade. Un fragment de 67 de secunde dintr-un nou cântec, “Slave To The Rhythm”, înregistrat de megastar înainte de moartea sa, în 2009, a fost deja difuzat pe platforma Soundcloud, însă a fost retras imediat, urmând să se bucure de o lansare spectaculoasă.
Acest cântec, dominat de vocea lui Michael Jackson şi de ritmurile unui sintetizator, nu are nicio legătură cu single-ul omonim lansat de Gace Jones în 1985, care a ajuns până pe locul al 12-lea în topul britanic.

SANTANA FT. SAMUEL ROSA – Saideira

0:00

Carlos Santana a lansat nou album de studio intitulat “Corazon”. Albumul beneficiază de prezenţa unor artişti de top precum Gloria Estefan, Pitbull, Lila Downs, Miguel (fiul chitaristului) sau Ziggy Marley. Al doilea single este “Saideira” şi îl are ca invitat pe Samuel Rosa.
Născut pe 20 iulie 1947 în Autlan de Navarro, Mexic, Carlos Santana este considerat unul din cei mai buni chitarişti ai tuturor timpurilor. Cu o carieră de peste 40 de ani, Carlos Santana a vândut peste 90 de milioane de albume şi a câştigat 10 premii Grammy din care opt i-au fost decernate pentru albumul “Supernatural” din 1999.

Care e melodia ta preferată?

  • MARIUS MOGA - Pe Barba Mea (43%)
  • ​MICHAEL JACKSON - Slave To The Rhythm (43%)
  • SANTANA FT. SAMUEL ROSA - Saideira (14%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar