full screen background image

Propunerea săptămânii 12 – 18 Mai

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD48Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • TRUPA ZERO FT. ALEXANDRA STAN – Inimă De Gheață
0:00

Alexandra Stan a revenit în atenţia fanilor ei cu single-ul “Inimă De Gheaţă“.

Piesa reprezintă prima colaborare a solistei pentru o piesă în limba română alături de o trupă autohtonă. Videoclipul piesei “Inimă de gheaţă” este regizat de Khaled Mokhtar.

  • SIA – Chandelier
0:00

Au trecut 4 ani de la lansarea ultimului album semnat Sia, intitulat ”We Are Born”. Cu toate acestea, australianca a fost mai activă ca niciodată, compunând şi colaborând cu nume sonore din muzica internaţională precum David Guetta, Britney Spears, Beyonce, Katy Perry, Christina Aguilera, Kylie Minogue.

17 martie 2014 este ziua care a  marcat comeback-ul oficial al Siei Furler în muzică. Intitulat oficial ”Chandelier”, acesta este primul single pe care artista australiană îl va promova de pe cel de-al 6-lea album din carieră. Piesa a fost compusă în colaborare cu Jesse Shatkin şi a fost produsă de Greg Kurstin.

  • ​ALICIA KEYS FT. KENDRICK LAMAR – It’s On Again​
0:00

Alicia Keys revine în atenţia publicului cu un nou videoclip pentru piesa “It’s on again“, inclusă pe coloana sonoră a blockbuster-ului “The Amazing Spider-Man 2“.

Piesa este produsă de Pharrell Williams, artist ce s-a aflat în anul 2014 în cursa pentru câştigarea unui Oscar cu piesa “Happy“.

Piesa “It’s on again“, interpretată de Alicia Keys şi Kendrick Lamar, are toate atuurile necesare pentru a deveni hit şi pentru a fi premiată cu un Oscar.

Alicia Keys a declarat despre colaborarea cu Pharrell şi Lemar: “Sunt mandră să fac parte dintr-o colaborare atât de puternică cum este cea cu Pharrell Williams, Kendrick Lemar şi Hans Zimmer“.

Care e melodia ta preferată?

  • TRUPA ZERO FT. ALEXANDRA STAN - Inimă De Gheață (50%)
  • ​ALICIA KEYS FT. KENDRICK LAMAR - It's On Again​ (50%)
  • SIA - Chandelier (13%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar