full screen background image

Propunerea săptămânii 31 martie – 6 aprilie 2014

PROPUNEREA-SAPTAMANII-31M-6AViva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • Aloe Blacc – The Man
0:00

După succesul înregistrat cu piesa “Wake Me Up”, lansată împreună cu Avicii, Aloe Blacc îşi canalizează din nou energia către compoziţii muzicale de impact.

“The Man” este o piesă lansată anul acesta sub egida Interscope Record. Single-ul a debutat pe locul 13 în topul american Billboard Hot 100 Şi pe poziţia a 12-a în clasamentul australian.

“The Man” include în secţiunea de refren un fragment muzical din hitul “Your Song”, lansat de Elton John în 1970.

Piesa s-a vândut deja în peste un milion de copii în Statele Unite, remixul realizat de rapper-ul Kid Ink contribuind şi el la promovarea melodiei.

  • Imagine Dragons – It’s time
0:00

Imagine Dragons este o trupă indie-rock care a ajuns în atenţia publicului după lansarea single-ului “It’s time”.

Trupa Imagine Dragons care ne-a contaminat şi cu single-ul “Radioactive”, a lansat piesa “Demons”, pe care au dedicat-o unu tânăr de 17 ani, Tyler Robinson, care a pierdut recent lupta cu cancerul.

În melodie este vorba despre demonii din noi, pe care îi ţinem ascunşi, demoni născuţi din evenimente tragice, dificile, traumatizante prin care trecem sau am trecut.

Lupta cu părţile întunecate ale sufletului se dă pe ritmurile unei balade indie rock.

  • Little Mix – Word Up
0:00

Dacă eşti fan Little Mix, află că trupa a lansat “Word Up” ca single oficial al evenimentului caritabil Sport Relief 2014, eveniment care a avut loc în perioada 21-23 martie. Jade, Jesy şi Leigh-Anne au luat cu asalt mediul online iar apoi toate clasamentele.

Word up nu este un track nou, ci un cover după hitul cu acelaşi nume lansat de Cameo în 1986. Versiunea înregistrată de membrele Little Mix a fost difuzată în premieră pe 21 ianuarie la show-ul lui Nick Grimshaw de la BBC Radio 1.

Care e melodia ta preferată?

  • Aloe Blacc - The Man (75%)
  • Imagine Dragons - It's time (25%)
  • Little Mix - Word Up (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar