full screen background image

Propunerea săptămânii 27 Ianuarie – 2 Februarie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD34Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • ELLIE GOULDING – Goodness Gracious
0:00

Artista britanica Ellie Goulding a lansat o piesă nouă. După succesul înregistrat cu piesa ”Burn“, ce s-a clasat pe primul loc în UK Singles Chart, tânăra artistă a revenit cu o nouă melodie, intitulată ”Goodness Gracious“. Ca şi hitul precedent, single-ul are un ritm energic şi un vibe pozitiv, invitând ascultătorul la dans. Atmosfera surprinsă în clip merge, de altfel, pe ideea de distracţie alături de prieteni oriunde v-aţi afla: în club, pe stradă, în maşină.

  • PIXIE LOT – Nasty
0:00
     Pixie Lott plănuieşte o revenire în forţă pe 10 martie, odată cu lansarea celui de-al treilea album. Cu această ocazie, cântăreaţa a decis să mizeze pe reîntoarcerea la surse, alegând sonorităti pop şi soul. “Nasty” – înregistrat deja în trecut de Christina Aguillera – este titlul următorului single.
     Cu influenţe pop si soul, “Nasty“, compus de Claude Kelly şi Cee Loo Green este dansant şi senzual şi ar putea face senzaţie în clasamentele britanice şi europene în următoarele săptămâni. Melodia ne duce cu gândul la “Back to Basics” al Christinei Aguillera.
     Nu din întâmplare: artista a înregistrat acest cântec în 2010  cu Cee Loo Green dar nu a mai fost scos pe piaţă. Titlul nu este deci de ieri de azi dar promite multe.
  • SORE – Dor să-ţi fie dor
0:00

Sore a lansat un nou videoclip, pentru single-ul “Dor să-ţi fie dor”, o piesă de dragoste emoţionantă, în versurile căreia se vor regăsi cu siguranţă mulţi dintre fanii artistei.

     Single-ul, lansat împreună cu MediaPro Music, este înregistrat în studiourile HaHaHa Production, iar linia melodică şi versurile sunt semnate de Sore.
     “Piesa vorbeşte despre durerea pe care o simţi atunci când iubeşti pe cineva care nu te mai iubeşte. Concret, este vorba de dorul de a te simţi iubit, o senzaţie pe care toţi am trăit-o sau o vom trăi la un moment dat”, a spus Sore.

Ce alegi săptămâna aceasta?

  • SORE - Dor să-ţi fie dor (58%)
  • PIXIE LOT - Nasty (33%)
  • ELLIE GOULDING - Goodness Gracious (8%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar