full screen background image

Propunerea săptămânii 20 – 26 Ianuarie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD33Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • DANIEL MAX DRAGOMIR – Niciodata Nu E De Ajuns
0:00

Daniel Max Dragomir, fost concurent la “Vocea Romaniei”, revine cu un nou single, “Niciodată nu e de ajuns”, compus chiar de el, împreună cu colegii săi, din trupa Smashed Mosquito. Acesta a fost si unul din adversarii de temut în ringul visurilor de la “Dansez pentru tine“, în cadrul celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii.

Noua piesa beneficiază şi de un videoclip plin de culoare, primul din cariera artistului.

  • JOHN NEWMAN – Losing Sleep
0:00

John Newman, artistul care s-a făcut cunoscut prin colaborările sale alături de trupa britanică Rudimental, a lansat videoclipul “Losing Sleep”.

Piesa este extrasă de pe albumul de debut al artistului “Tribute“, fiind cel de-al treilea single lansat, după piesele “Love me Again” şi “Cheating”.

Noul single  a fost compus în colaborare cu Steve Booker şi Benny Blanco, iar de producţie s-a ocupat Ant Whiting şi Mike Spencer.

  • MAITRE GIMS – Changer
0:00

Faceţi cunoştinţă cu Maitre Gims, un imgrant a cărui poveste de viaţă începe undeva în Congo şi continuă până azi în Franţa.

În momentul de faţă este un rapper foarte cunoscut, care şi-a dezvoltat o carieră de succes în Franţa, fiind totodată un nume cu greutate şi în peisajul muzical internaţional.

Muzica lui are o notă fresh şi exotică, reuşind astfel să se impună ca o identitate aparte prin atât de multe sonorităţi.

Ce alegi săptămâna aceasta?

  • DANIEL MAX DRAGOMIR - Niciodata Nu E De Ajuns (74%)
  • JOHN NEWMAN - Losing Sleep (18%)
  • MAITRE GIMS - Changer (15%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar