full screen background image

Propunerea săptămânii 13 – 19 Ianuarie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD32Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • JAMES ARTHUR – Recovery
0:00

Artistul britanic James Arthur continuă promovarea albumului său de debut şi extrage un nou single oficial de pe acesta, intitulat ”Recovery”. Piesa a fost compusă în colaborare cu Tiago Carvalho şi Ina Wroldsen şi reprezintă cel de-al doilea single oficial şi cel de-al treilea per total extras de pe albumul ”James Arthur”. ”Recovery” este precedat de single-ul promoţional ”Impossible”, un cover după hitul cu acelaşi nume al cântăreţei Shontelle, şi de single-ul oficial ”You’re Nobody ‘Til Somebody Loves You”.

Albumul ”James Arthur” a fost lansat pe 1 noiembrie 2013, acesta fiind alcătuit din 13 trackuri printre care şi o piesă în colaborare cu talentata Emeli Sande, intitulată ”Roses”. Puteţi asculta piesa ”Recovery” dând play mai sus! Cum vi se pare? Sună a hit?

  • SAM BAILEY – Skyscraper
0:00

Sam Bailey, britanica în vârstă de 36 de ani care lucra ca gardian la o închisoare, a câştigat noul sezon X-Factor UK.  De la momentul său din audiţii până în finală, concurenta a cântat piese de la Beyonce, Whitney Houston, Celine Dion, Emeli Sande şi Lady Gaga, iar în 2014 va deschide concertele pe care Beyonce le va suţine în UK.

În finală, Sam a făcut un duet cu Nicole Scherzinger pe piesa “And I Am Telling You I’m Not Going” de pe coloana sonoră a musical-ului Dreamgirls, iar primul său single, “Skyscraper“, un cover după Demi Lovato, a fost lansat pe iTunes imediat după încheierea finalei.

  • VAMA FT. GUESS WHO – Zile Fericite
0:00

Formatia VAMA a lansat  cel mai nou single si videoclip – Zile fericite – o colaborare inedită cu Guess Who.

Tudor Chirilă spune despre piesă:

Zile fericite e un cântec nostalgic, un cântec al tuturor vârstelor şi al niciuneia în mod special. Cred că versurile lui Guess Who surprind cel mai bine esenţa mesajului nostru” (Unde te grăbeşti s-ajungi, / Te comporţi ca un nebun, nu vezi că fugi, fugi / Vezi că timpul ţi-a întins o cursă).

Voi ce părere aveţi despre piesă? Vă place?

Ce alegi săptămâna aceasta?

  • JAMES ARTHUR - Recovery (67%)
  • VAMA FT. GUESS WHO - Zile Fericite (33%)
  • SAM BAILEY - Skyscraper (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar