full screen background image

Propunerea săptămânii 25 Noiembrie – 1 Decembrie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD_30Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • ANDRA FT. MARIUS MOGA – Atâta Timp Cât Mă Iubeşti
0:00

După hit-ul “Inevitabil va fi bine“, compus de Marius Moga, Andra continuă colaborarea cu antrenorul de la Vocea României şi pentru noul single, “Atâta timp căt mâ iubeşti“, o piesă de dragoste care se va auzi toamna asta pe toate radio-urile.

Atâta timp cât mă iubeşti” a fost compusă de Moga împreună cu Fely Donose, eleva sa de la Vocea României, iar la text au mai contribuit şi What’s Up şi Shift. Moga este şi cel care a tras partea de backing-vocals, împreună cu Liviu Teodorescu.

  • ROBBIE WILLIAMS – Go Gentle
0:00

Robbie Williams ne prezintă cea de-a doua piesă de pe albumul “Swing” pe care îl are pregătit pentru iarna aceasta. “Go Gentle” a fost lansat ca single pe 11 Noiembrie şi este compus de Robbie împreună cu Guy Chambers.

Go Gentle” este dedicată  Theodorei Rose sau Terry, fiica britanicului, nascută în Septembrie anul trecut.

  • THE KILLERS – Shot At The Night
0:00

The Killers a lansat o nouă piesă intitulată “Shot At The Night“. Single-ul este produs de Anthony Gonzalez şi va fi inclus pe un nou album al trupei, “Direct Hits“. Materialul discografic promovează cele mai populare piese ale formaţiei, tracklistul incluzând şi două compoziţii noi.

Cu patru albume la activ, un material de compilaţii şi unul cu înregistrări live din concerte, The Killers anunţă lansarea unui nou disc. Intitulat “Direct Hits”, albumul va face o trecere în revistă a celor mai cunoscute piese ale formaţiei, oferind publicului, de asemenea, două melodii noi. Una dintre ele este ”Shot At The Night“, cealaltă se numeşte “Just Another Girl“, piesă produsă de vechiul prieten şi colaborator Stuart Price.

Ce alegi săptămâna aceasta?

  • ANDRA FT. MARIUS MOGA - Atâta Timp Cât Mă Iubeşti (80%)
  • ROBBIE WILLIAMS - Go Gentle (20%)
  • THE KILLERS - Shot At The Night (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar