full screen background image

Propunerea săptămânii 18 – 24 Noiembrie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD29Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • ALEX MICA – Diamonds Of Glory
0:00

     Alex Mica, artistul care a cunoscut succesul internaţional prin piesa “Dalinda”, a lansat un nou single care se numeşte “Diamonds of Glory”. Laurenţiu Duţă este cel care s-a ocupat de producţie, împreună cu Dony, Alex Mica şi The Kid.

Despre noua lui piesă, Alex Mica a spus: “Diamonds of Glory” este o metaforă care se referă la amintiri de neuitat culese de-a lungul vieţii. Piesa este una, cred eu, profundă deoarece versurile şi linia au, în opinia mea, o mai mare maturitate decât cea a pieselor precedente şi sper ca publicul să reacţioneze pozitiv la această schimbare”.

  • EMINEM FT. RIHANNA – The Monster
0:00

     Eminem a lansat oficial noul său single, o super colaborare cu Rihanna, “The Monster“! Vocea Rihannei pe o piesă cu influenţe dance, aşa cum ne-a obişnuit cântăreaţa din Barbados şi partea de rap a lui Eminem sunt reţeta perfectă de hit!

Refrenul e foarte catchy, iar linia melodică de chitare şi beatul oldschool intră într-un mix cu versurile despre “the monster that’s under my bed, the voices inside of my head”. E o piesă complet diferită faţă de “Love the Way You Lie“, care spunea povestea dramatică a unui cuplu. “The Monster” e mai degrabă despre luptele interioare ale fiecăruia.

  • TRAVIE MC’COY FT. JASON MRAZ – Rough Water
0:00

     Travie McCoy, solistul Gym Class Heroes, lansează primul single solo de la “Billionaire“, împreună cu Jason Mraz. Piesa se numeşte “Rough Water” şi anunţă un nou album al artistului, ce va apărea în 2014.

Rough Water” va beneficia în curând şi de un clip. Piesa e produsă de Benny Blanco, cel care produs şi single-ul “Stereo Hearts“, lansat în 2011 de Gym Class Heroes si Adam Levine.

Ce alegi săptămâna aceasta?

  • EMINEM FT. RIHANNA - The Monster (80%)
  • ALEX MICA - Diamonds Of Glory (20%)
  • TRAVIE MC'COY FT. JASON MRAZ - Rough Water (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar