full screen background image

Propunerea săptămânii 21 – 27 Octombrie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD25Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • LUCY SPRAGGAN – Last Night (Beer Fear)
0:00

Lucy Spraggan a devenit cunoscută odată cu participarea la concursul X Factor, Marea Britanie. Piesa “Last Night” face parte de pe primul album al artistei, “Top Room at the Zoo“, din 2011.

Săptămâna aceasta vă propunem “Last Night“, o piesă care a făcut furori în topurile din Marea Britanie.

  • MILEY CYRUS – Wrecking Ball
0:00

Cântăreaţa americană Miley Cyrus va susţine un concert live la Ziggo Dome în Amsterdam, pe 10 noiembrie, la gala MTV European Music Awards 2013, pe care telespectatorii români vor putea să o urmărească în direct la MTV România.

Turbulenta Miley a ţinut prima pagină a presei de scandal din toată lumea cu videoclipul piesei Wrecking Ball. A fost acuzată de comportament indecent, dar asta nu a împiedicat-o sa se bucure de succesul obţinut cu Wrecking Ball.

Melodia a fost number one în Bilboard 100 timp de două săptămâni.

  • THE SATURDAYS – Disco Love (Zertop)
0:00

The Saturdays este o trupă de fete formată în Marea Britanie în anul 2007. Trupa se compune din cinci interprete: Una Healy, Mollie King, Vanessa White, Rochelle Wiseman şi Frankie Sandford. Formaţia şi-a început cariera muzicală la începutul anului 2008, când a participat la seria de concerte susţinută de grupul muzical Girls Aloud pentru a-şi promova albumul Tangled Up.

Trupa a cunoscut o evoluţie fulminantă astfel încât ultima lor piesă, “Disco Love“, este în heavy rotation la toate posturile de radio de peste Ocean.

Ce alegi săptămâna aceasta?

  • LUCY SPRAGGAN - Last Night (Beer Fear) (38%)
  • MILEY CYRUS - Wrecking Ball (38%)
  • THE SATURDAYS - Disco Love (Zertop) (23%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar