full screen background image

Propunerea săptămânii 12 -18 August

PROPUNEREA SAPTAMANII CU ADD15Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • JAMES BLUNT – Bonfire Heart
0:00

După o pauză destul de lungă, James Blunt revine în atenţia fanilor săi cu o nouă piesă intitulată ”Bonfire Heart”.

Artistul de origine britanică nu se dezminte şi, după o perioadă în care nu am mai ştiut nimic despre el şi despre activitatea sa muzicală, ne oferă un single nostalgic, încărcat de romantism.

Vestea lansării piesei “Bonfire heart” a fost dată fanilor prin intermediul paginii oficiale de Facebook a artistului: “Aceasta este prima melodie de pe noul meu album, Moonlanding“.

  • NAUGHTY BOY – Lifted (ft. Emeli Sande)
0:00

Producătorul britanic Naughty Boy a reuşit să creeze unul dintre cele mai mari hituri europene ale anului 2013, celebra “La, la, la“. Tot europenii sunt răsfăţaţi printr-un nou single, o coloborare cu artista scoţiană Emeli Sande.

Naughty Boy şi Emeli Sande nu sunt la prima colaborare, cei doi au mai lucrat pentru o piesă aflată pe albumul de debut al cântăreţei scoţiene, “Our Version of Events” şi a venit momentul ca Sande să întoarcă favorul.

Cum vi se pare “Lifted“? Piesa întrece succesul “La, la, la“?

  • PINK FT. LILY ALLEN – True Love
0:00

Nimic nu îmi poate frânge inima precum dragostea adevărată”, spune Pink în versurile piesei ”True Love“. Single-ul este cel de-al patrulea extras de pe albumul “The Truth About Love“, ce a debutat pe prima poziţie în topul Billboard. Pentru această piesă Pink a colaborat cu Lily Allen.

Videoclipul melodiei este dinamic şi plin de culoare, personalitatea energică a artistei putând fi observată în diverse ipostaze: în concert, la cabina de machiaj sau pe bicicletă, alături de soţul său, Carey Hart, şi de fiica sa de 2 ani, Willow.

Vă place noua piesă marca Pink?

Ce alegi săptămâna aceasta?

  • NAUGHTY BOY - Lifted (ft. Emeli Sande) (75%)
  • PINK FT. LILY ALLEN - True Love (25%)
  • JAMES BLUNT - Bonfire Heart (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar