full screen background image

Propunerea săptămânii 5 – 12 august

Viva FM propune, tu alegi!

PROPUNEREA-SAPTAMANII-14     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • JASON MRAZ – I won’t give up
0:00

Jason Mraz, artistul american care ne încânta în 2008 cu single-ul “I’m Yours”, vine cu o superbă baladă, “I won’t give up”.

Balada lui Mraz beneficiază de un videoclip de imagine regizat de Mark Pellington, cel care a realizat în anii ’90 clipurile “’74 – ’75” (The Connells), “Beautiful Girl” (INXS), “Shut ‘Em Down” (Public Enemy).

“I Won’t Give Up” face parte de pe albumul artistului, intitulat “Love Is a Four-Letter Word”.

Ce părere aveţi despre piesă?

 

  • LAWSON ft. B.O.B. – Brokenhearted
0:00

Cu o perioadă de vârf în anii ’90, când Take That, NSYNC, 98 Degreess, New Kids On The Block şi Backstreet Boys dădeau tonul muzicii acelei perioade, mania “boy band-urilor” are în continuare reprezentanţi.

Lawson păstrează din elementele reţetei descoperite în ’90, fiind poate formaţia care se apropie cel mai mult de modelul de succes pus la punct cu două decenii în urmă. Fără alte introduceri vi-i prezentăm pe băieţii de la Lawson: Andy Brown (solist, chitară acustică), Joel Peat (chitară), Ryan Fletcher (basist) şi Adam Pitts (baterist).

Brokenhearted” este piesa care a cucerit inimile fanilor Lawson, fiind o colaborare reuşită cu B.O.B.

Vouă vă place?

 

  • SARA BEREILLES – Brave
0:00

Cântăreaţa americană Sara Bareilles a lansat recent cel de-al patrulea album de studio din cariera sa, “The Blessed Unrest”, iar în ultima perioadă şi-a promovat intensiv noul material discografic.

O cunoaşteti datorită hitului “Love Song” şi a piesei “King of anything”. Sara Bareilles va porni într-un turneu în SUA, împreună cu trupa One Republic, la sfârşitul acestei veri.

Cel mai nou single al artistei se numeşte “Brave” şi face parte de pe albumul “The Blessed Unrest”, album care a debutat pe locul doi în clasamentele Bilboard cu vânzări de aproximativ 70.000 de exemplare.

Care este melodia ta preferată?

  • Lawson ft. B.O.B. - Brokenhearted (100%)
  • JASON MRAZ - I won't give up (0%)
  • SARA BEREILLES - Brave (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar