full screen background image

Propunerea săptămânii 15 – 21 Iulie

PROPUNEREA SAPTAMANII CU ADD_11

Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • DELIA – U (Fighting with my ghost)
0:00

Delia revine în peisajul muzical cu o piesă nouă, fresh, pentru care a renunţat la stilul pop dance pentru unul cu influenţe jazz şi groove.

Piesa “U (Fighting With My Ghosts)”,  a fost produsă şi orchestrată de cei de la Sunrise Inc.,  iar Delia a colaborat cu aceştia pentru compunerea muzicii. Texul aparţine Deliei şi Laviniei Sima.

  • MILEY CYRUS – We Can’t Stop
0:00

Miley Cyrus începe un nou capitol din cariera sa cu “We Can’t Stop”, o piesă foarte bună şi diferită faţă de tot ce ştiam despre ea până acum.

Noul single Miley Cyrus ne face să uităm de comparaţiile cu Britney Spears, Pink, Rihanna sau Hannah Montana. “We Can’t Stop” are toate şansele să intre în toate playlisturile radio!

  • TAYLOR SWIFT FT. ED SHEERAN – Everything Has Changed
0:00

Taylor Swift a lansat un nou single extras de pe cel de-al patrulea album al ei, “Red”, care a apărut pe piaţa muzicală în octombrie 2012.

“Everything has changed” este o piesă compusă de Ed Sheeran.

Despre noul single,  Taylor Swift a spus: “Este o piesă despre momentul în care te îndrăgosteşti. Despre momentul în care întâlneşti pe cineva şi întreaga ta perspectivă asupra lumii se schimbă, ajungi să gândeşti pentru două persoane, nu pentru una”.

Care e melodia ta preferată?

  • DELIA - U (Fighting with my ghost) (50%)
  • MILEY CYRUS - We Can't Stop (50%)
  • TAYLOR SWIFT FT. ED SHEERAN - Everything Has Changed (25%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar