full screen background image

Propunerea săptămânii 8 – 14 Iulie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD_10

Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • BRITNEY SPEARS – Ooh La La
0:00

Britney Spears apare pe coloana sonoră a celui mai nou film de animaţie The Smurfs. Ooh La La vine ca o surpriză şi pentru fani, dar şi pentru copiii artistei, pentru care ea a înregistrat această piesă.

Melodia are sound-ul perfect pentru vară şi va oferi atmosfera potrivită celui de-al doilea film din seria Smurfs, pentru care şi-au împrumutat deja vocile Katy Perry şi Neil Patrick Harris. The Smurfs 2 va fi lansat oficial în cinematografe pe 31 iulie.

  • MIKA – Live Your Life
0:00

Mika, unul dintre cei mai populari artişti ai generaţiei tinere, laureat cu Brit Award şi nominalizat la Grammy pentru un album vândut în aproape şase milioane de exemplare, “Life in Cartoon Motion” (2007), a lansat o piesă nouă!

Mesajul ei este foarte simplu: Live your life!

  • MARIA RADU – Dacia Ta
0:00

Maria Radu revine în forţă pe piaţa muzicală cu un nou single – „Dacia ta”, o piesă funky-pop, cu influenţe reggae, care beneficiază de un videoclip plin de culoare, în regia lui Costaş Ivanov.

Videoclipul are integrate versurile piesei într-un mod simplu, pentru ca fanii artistei să poată fredona piesa la fel ca în faţa unui monitor de karaoke : “…ai o inimă mare/ aşa că nu contează/ că ai buzunare goale/ vreau să-mi umpli viaţa/ şi nu locu’ de parcare” – sună câteva dintre versurile noii piese cântate de Maria Radu.

Ce alegi săptămâna aceasta?

  • MARIA RADU - Dacia Ta (93%)
  • MIKA - Live Your Life (8%)
  • BRITNEY SPEARS - Ooh La La (2%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar