full screen background image

Propunerea săptămânii 17 – 23 Iunie

PROPUNEREA_SAPTAMANII_4

 

Viva FM propune, tu alegi!

 

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • EMMELIE DE FOREST – Only Teardrops
0:00

Emmelie de Forest este câştigătoarea de anul acesta a finalei Eurovision. Blonda, care seamănă izbitor cu Shakira, a participat la competiţie cu piesa “Only Teardrops“.

Astfel, ediţia din 2014 a concursului Eurovision se va desfăşura în Danemarca. La concursul din acest an, melodia frumoasei Emmelie a obţinut un total de 281 de puncte.

Ce spuneţi de piesă?

  • FUN – Carry On
0:00

Carry on” este piesa care aparţine unei trupe de american indie, FUN. Single-ul a fost lansat pe 23 octombrie, anul trecut şi face parte de pe cel de-a doilea album al trupei, Some nights. Melodia a fost compusă de membrii trupei, Nate Ruess, Andrew Dost, Jack Antonoff.

Un mesaj simplu. Nouă ne place! Vouă?

  • GIULIA – Azi
0:00

Giulia lansează un nou single, “Azi“! Cântăreaţa a colaborat cu fabrica de hituri HaHaHa Production pentru noua piesă, un track pop-rock ce se potriveşte şi cu noua imagine a Giuliei.

Până acum Giulia a lucrat cu echipa Gala Records, piesele lansate de ea purtând semnătura producătorului Gabi Huiban, însă acum merge pe mâna celor de la HaHaHa.

Să ascultăm ce a ieşit. PLAY!

Ce alegi săptămâna aceasta?

  • FUN - Carry On (60%)
  • EMMELIE DE FOREST - Only Teardrops (40%)
  • GIULIA - Azi (40%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar