full screen background image

Propunerea săptămânii 29 Septembrie – 6 Octombrie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD-22Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • EMELI SANDE – My Kind of Love
0:00

Emeli Sande este una dintre cele mai talentate cântăreţe britanice ale momentului.

Vedeta a lansat de curând videoclipul “My Kind of love“, piesă ce apare pe albumul său de debut, “Our version of events“. Melodia este o baladă sensibilă, cu versuri puternice, inspirată din viaţa reală.

“În perioada în care am studiat medicina mi se părea destul de greu să scriu, dar am fost inspirată de pacienţi, de modul în care interacţionau între ei pe perioada cât erau în spital. Când oamenii ajung la spital, banii şi statutul devin elemente irelevante. Sănătatea este singurul lucru care contează. Am vrut să surprind în videoclipul piesei “My Kind of Love” această interacţiune a oamenilor, suportul şi dragostea lor”, a declarat Emeli Sande.

  • DELIA – Doar Pentru Tine
0:00

Delia a lansat o nouă piesă mai sensibilă intitulată “Doar pentru tine”. Versurile şi linia melodică sunt scrise de Delia, deci sunt profund personale.

Doar pentru tine este o baladă pop – rock ce transmite sensibilitate şi multă emoţie. Piesa este inspirată din dragoste şi din lipsa ei. Uneori relaţiile nu mai merg şi nu din motive grave. Este exact ce am simţit eu cândva, vorbă cu vorbă, cuvânt cu cuvânt. E din suflet pentru suflete…”, a spus Delia.

  • KATY PERRY feat. Juicy J – Dark Horse
0:00

Înaintea lansării noului album, PRISMKaty Perry ne prezintă o nouă melodie “Dark Horse”. Cântăreaţa a colaborat pentru această melodie cu rapperul Juicy J, producătorii fiind Dr. Luke şi Max Martin.

     PRISM este al treilea album din cariera lui Katy şi va avea lansarea pe 22 octombrie. Până la acel moment, artista îl promovează prin diverse melodii, una dintre ele fiind chiar “Roar”, pe care o ştiţi deja.

Care e melodia ta preferată?

  • EMELI SANDE - My Kind of Love (56%)
  • DELIA - Doar Pentru Tine (29%)
  • KATY PERRY feat. Juicy J- Dark Horse (21%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar