full screen background image

CJ Iași, întrunit într-o ședință de îndată

Consiliul Județean (CJ) Iași s-a întrunit miercuri, 8 iunie, în ședință extraordinară online. Consilierii au votat repartizarea sumelor în vederea atribuirii contractelor de finanțare, în cadrul Programului pentru acordarea de finanțări nerambursabile în anul 2022 din bugetul Consiliul Județean Iași, conform prevederilor Legii nr. 350/2005, precum și pentru programe, proiecte și acțiuni în domeniul sportului. 

A fost aprobată acordarea de fonduri nerambursabile din bugetul județului, în valoare totală de 918.702, 95 de lei, pentru Asociația Profesioniștilor pentru Dezvoltare Durabilă; Asociața CRIS Nord-Est; Asociația CULTURALED; Asociația Furnizorilor de Formare Profesională „Dimitrie Cantemir”; Asociația Profesională „Bastonul Alb”; Asociația ADIR; Asociația ASNATURA; Asociația HUMAN HELP; Asociația Throug Young (Prin Tineri); Asociația Real Sports; Asociația pentru Protecția Rutieră Worldstreet; Parohia „Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt”; Asociația Rezerviștilor Militari pentru Dezvoltare Anreprenorială și Comunitară; Asociația club Sportiv Prosperitatea; Asociația Top Team Iași; Club Sportiv Știința Miroslava; Asociația Club Sportiv Municipal Politehnica Iași; Asociația Fotbal Club Municipal Sportiv Steaua Magică Iași. Fondurile rămase nealocate în urma concursului de proiecte, în cuantum de 581.297,05 lei, rămân în bugetul Consiliului Județean. 

Consilierii județeni au mai aprobat premierea a 23 de elevi din unitățile de învățământ special din județul Iași,  care au participat la concursuri/olimpiade școlare și sportive în anul școlar 2021 – 2022. Este vorba despre șase elevi care au obținut premiul I, cinci elevi care au obținut premiul al II-lea, trei elevi care au obținut premiul al III-lea și nouă elevi care au obținut mențiune/premiu special. De asemenea, vor fi premiați doi sportivi care s-au întors cu medalii de la Jocurile „Special Olympics” Malta 2022. Suma totală alocată pentru premii este de 16.200 de lei.

Vă recomandăm să citiți și:

Consiliul Județean, transport umanitar

Consiliul Județean Iași, un nou apel de proiecte

comments

comments