full screen background image

Concurs: H2O Clean îți dă papucii curați!

VIVA FM împreună cu spălătoria H2O Clean te provoacă la un concurs inedit! Trimite un mesaj privat pe pagina de Facebook VIVA FM Iași, în care să ne spui o poveste despre cum ai dat sau cum ți s-au dat papucii? Sau poate cum știi că a primit sau a dat cineva papucii într-un mod amuzant. Nu vrem povești triste, ci hazlii, copilării și amintiri din vremea adolescenței, poate. Premiem în fiecare săptămână povestea cea mai interesantă în emisiunea VIVA Trafic. Premiul pus în joc săptămânal este un voucher în valoare de 100 lei la spălătoria H2O Clean.

Extragem câștigătorii la început de weekend și îi anunțăm în direct la emisiunea Viva Trafic, începând cu data de 13 mai.

Hai să ne amintim împreună întâmplări mai mult sau mai puțin amuzante, pe care le-am depășit și de care acum ne amintim cu un zâmbet pe față. Poate nu ai dat chiar papucii cuiva după o relație, dar ai lăsat pe cineva cu ochii în soare că nu-i mai tăcea gura sau poate ai rugat o prietenă să te sune și să zică ce e ceva urgent doar ca să scapi de o întâlnire nereușită?

Suntem tare curioși să aflăm poveștile voastre de neuitat și să facem împreună haz de necaz, pentru că indiferent cum ai dat/ ți s-au dat papucii, H20 Clean îți dă papucii curați! Asta pentru că îi spală întodeauna cu grijă și atenție.

Despre curățarea încălțămintei la H2O Clean

Știi care sunt etapele de curățare a încălțămintei tale la H2O?

Tehnologia folosită în procesul de curățare este una de înaltă calitate. În primă fază, se folosește un generator de aburi numit Scarpa Vapor, care curăță în profunzime orice tip de material. Încălțămintea apoi este introdusă într-o încăpere special ce distruge toate bacteriile și usucă încălțămintea. După această etapă, orice miros neplăcut dispare, bacteriile fiind complet eliminate din țesătura papucilor tăi.

Nu renunța la papucii tăi doar pentru că au început să aibă semne de uzură, ci vino la H2O CLEAN și oferă papucilor tăi un nou început. Încălțămintea iți poate servi o perioadă îndelungata de timp dacă ai grijă de ea. Mergi la H2O Clean în CUG și nu o să fii dezamăgit, încălțămintea ta va arăta și va străluci ca la început.

Pe site-ul H2O Clean poți afla mai multe informații și chiar poți plasa online comanda ta, iar curierii spălătoriei pot veni să preia articolele tale chiar de acasă.

Nu uita de concursul și premiile noastre, din fiecare zi de vineri, când punem la bătaie un voucher în valoare de 100 lei la spălătoria ecologică H2O Clean Iași. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un mesaj privat pe pagina de Facebook VIVA FM Iași, în care să ne spui cum tu sau un prieten, ați dat sau ați primit papucii, iar povestea ta poate fi câștigătoare.

De papucii tăi se ocupă H2O Clean, dar nu și de inimile frânte!

 

comments

comments