full screen background image

Noii membri ai Consiliului de Administrație al Aeroportului Iași

Au fost numiți noii membri ai Consiliul de Administrație al Aeroportului Iași.  Consiliul Județean (CJ) Iași s-a reunit luni, 11 aprilie, în ședință extraordinară.

Ședință extraordinară. Au fost numiți noii membri ai Consiliului de Administrație al Aeroportului Iași

Ședință extraordinară. Au fost numiți noii membri ai Consiliului de Administrație al Aeroportului Iași

Noii membri

Noii membri sunt Ionel Damian, reprezentant al autorității tutelare, și Aurelia Fulger, Mihai Iordache, Cristian Lungu, Liviu George Maha și Sorin Zaharia, reprezentanți din afara autorității tutelare.

Noul Consiliu de Administrație, împreună cu executivul Aeroportului Iași, cu sprijinul Consiliului Județean, va avea o misiune importantă de a contribui la amplul proiect de modernizare si extindere a aeroportului. Este o investiție extrem de importantă pentru dezvoltarea economică a Iașului și pentru viitorul județului”, a declarat președintele CJ Iași, Costel Alexe.

Atribuțiile noilor membri

Potrivit CJ, Consiliul de Administrație și membrii acestuia au mai multe atribuții. Printre acestea se numără și supravegherea funcționării sistemelor dc control care permit evaluarea şi gestionarea riscurilor; aprobarea strategiei e dezvoltare a regiei și asigurarea resurselor financiare și umane necesare pentru atingerea obiectivelor strategice; precum și monitorizarea performanței conducerii executive.

Mandatul noilor membri este de 4 ani, începând cu data încheierii contractului.

Vă recomandăm să citiți și:

VIDEO | Față în față cu Terminalul T4 al Aeroportului din Iași. Romeo Vatra, în direct la VIVA FM

AUDIO EXCLUSIV | Mulți ucraineni și-au abandonat mașinile în parcarea Aeroportului Internațional Iași

comments

comments