full screen background image
identitatea-de-brand-a-iasului

VIDEO | Față în Față cu identitatea de brand a Iașului

Joi, 7 aprilie, de la ora 13.00, am fost Față în Față cu identitatea de brand a Iașului.

Asociația Destination IAȘI a lucrat la identitatea de brand a orașului Iași, care a fost dezvăluită luni, 4 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă. Andrei Giurgia a stat de vorbă, pe frecvențele VIVA FM, cu Dora Morhan, managerul Destination IAȘI, și cu Alex Munteanu, Manager al agenției Namogo, care a creat identitatea de brand a Iașului.

Creată sub sloganul „Iași – modelează timpul (Iași – shape time)“, o metaforă cu ancore solide în istoria Capitalei Culturale a României, identitatea este un îndemn pentru ieșeni să contribuie la creșterea orașului, să îi dea formă, să devină creatorii lui de mâine. Pentru că Iașul a fost mereu al oamenilor curajoși, al creatorilor de ieri, de artă, de poezie, de unire, conceptul este o oglindă a trecutului întoarsă spre viitor.

Emisiunea poate fi urmărită aici:

Despre Destination Iași

Asociația de Management al Destinației Iași și Regiunea Moldova (Destination Iași) a fost înființată la finalul lui 2019 printr-o asociere a trei entități publice (Primărie, Aeroport, Universitatea Alexandru Ioan Cuza) și patru entități private (trei hoteluri și o agenție de incoming) pentru a implementa proiectele din Strategia de Turism a Iașului și a ZMI 2018-2030, pentru a pune bazele unui turism competitiv la Iași și pentru a susține campanii de promovare a Iașului.

Despre Namogo

Namogo este o agenție interdisciplinară de branding și design web fondată în Iași cu 14 ani în urmă, cu misiunea de a crea proiecte în care comunicarea vizuală este curată, redusă la esențial, astfel încât esteticul să ajute funcționalul.

Identitatea de brand a Iașului va fi implementată treptat în următorii ani, la nivel instituțional și al infrastructurii turistice din oraș.

Vă recomandăm să citiți și:

VIDEO | Față în față cu politica națională și internațională. Prof. univ. dr. Doru Tompea, în direct la VIVA FM

VIDEO | Față în față cu Terminalul T4 al Aeroportului din Iași. Romeo Vatra, în direct la VIVA FM

comments

comments