full screen background image

Câștigă în perioada 14-18 august premii de bun venit acasă, în România!

În luna august, Viva FM le spune românilor întorși de peste hotare: „Bine ai venit acasă, române!”. Pentru că majoritatea românilor din Diaspora se întorc acasă în luna august, echipa Viva FM le-a pregătit muzică de calitate, voie bună și premii de bun venit, oferite de partenerii noștri de la Clinica Sante , Bermas Suceava, suc OLea Falticeni.

Tot ce trebuie să facă este să ne trimită în perioada 7-18 august un SMS cu tarif normal la 0753 100 300, cu textul „România”, împreună cu orașul în care se află (de exemplu: „România, Iași”) și să rămână pe frecvențele noastre pentru a afla dacă au câştigat.

În săptămâna 14-18 august, în fiecare zi, în emisiunea Viva Cafe, între orele 10:00-13:00 se vor extrage câștigătorii. Fiecare dintre ei va primi câte un bax de bere oferit de Bermas Suceava ,un voucher în valoare de 50 de lei la Clinica Sante, suc natural Olea.

Suntem în perioada în care cea mai mare parte a românilor plecați în străinătate se întorc în vacanță, în România, pentru a petrece câteva săptămâni de relaxare și pentru a se reuni cu cei dragi. Noi îi primim cu brațele deschise și le urăm ședere plăcută!

comments

comments