full screen background image

Propunerea săptămânii 31 IULIE – 6 AUGUST

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • AXWELL INGROSSO – More Than You Know

Grupul muzical Axwell Ingrosso a lansat luna trecută o piesă extrem de aşteptată de toată lumea. Se numeşte “More Than You Know”şi dă numele ultimului Extended Play, care dovedeşte faptul că cei doi pot trece foarte uşor de la un stil muzical la altul, de la piese orchestrate atent şi conduse de chiatară, până la ritmuri urbane. Dincolo de însuşirile muzicale, fanii români au fost extrem de entuziasmaţi de faptul că în videoclip apare la un moment dat şi steagul României, drept pentru care nici reacţiile pozitive nu au întârziat să apară. Extrem de ritmată şi cu un pozitivism debordant, piesa poate intra în playlist-ul VIVA FM, dacă primeşte suficiente voturi.

  • HAILEE STEINFELD – Most Girls

Actriţă şi cântăreaţă deja cunoscută şi dincolo de graniţele Statelor Unite ale Americii, Hailee Steinfeld a lansat şi primul single de pe viitorul său album de studio, semn clar că nominalizarea la premiul Teen Choice pentru cel mai bun single lansat de o cântăreaţă, nu a venit fără un motiv extrem de bine întemeiat. Noua piesă se numeşte “Most Girls”, are deja un videoclip de imagine şi se vrea a fi o declaraţie evidentă, referitoare la egalitatea între şi în acelaşi timp pentru toate femeile. Dacă merită să ajungă în playlist-ul VIVA FM, votează!

 

  • OLLY MURS FT. LOUISA JOHNSON – Unpredictable

O nouă colaboare de succes a atras atât atenţia specialştilor genului muzical cât şi atenţia fanilor. Având în vedere şi faptul că susţine şi încurajează tinerele talente, Olly Murs a făcut echipă cu Louisa Johnson, de această dată, iar rezultatul s-a concretizat: o piesă care a prins bine la public şi care beneficiază deja şi de videoclip. Povestea piesei “Unpredictable” este filmată în stilul anilor `70 şi duce cu gândul la o confruntare a genurilor în care finalul poate fi… interpretabil şi greu de prevăzut. Dacă vrei ca “Unpredictable” să se audă şi în playlist-ul VIVA FM, tot ce trebuie să faci, dincolo de a asculta piesa, este să votezi.

Votează melodia preferată!

comments

comments