full screen background image

O femeie țintuită în scaunul cu rotile are nevoie de ajutorul dumneavoastră!

Liliana Cercel este o femeie de 49 de ani, țintuită în scaunul cu rotile de mai bine de 20 de ani. Femeia se chinuie să iasă din casă pentru a-și cumpăra medicamentele dar și tot ceea ce îi trebuie pentru a-și duce zilele, iar pentru a face acest lucru, de multe ori apelează la persoane străine, pe care le plătește pentru a o scoate afară din casă, și a o ajuta să-și facă toate cumpărăturile.

Liliana a cerut ajutorul autorităților pentru a primi o locuință la parter, iar cererea sa a fost aprobată, însă locuința trebuie reabilitată, iar femeia are nevoie de ajutor.

Andrei Viorel ne-a scris pe pagina noastră de Facebook și ne-a cerut ajutorul. El a inițiat în trecut și campania de ajutorare a copiilor de la Mănăstirea Podu Coșnei, iar de această dată vrea să mobilizeze cât mai multă lume, care poate ajuta cu oricât la reabilitarea locuinței.

”Fac apel la d-voastră, în speranța că o să dați share pe Facebook la postarea mea pentru a ajuta o persoană cu nevoi speciale. Haideți să o ajutam pe doamna Liliana să își renoveze casa pentru a se muta.

Cei ce doresc sa doneze materiale de construcții rog sa ma sunați la numărul de telefon: 0742.707196 – Andrei Viorel.”

Liliana Cercel este bolnavă din copilărie. A fost la casa de copii până la 18 ani, iar de acolo, a mers la Vatra Dornei, unde a primit casă socială. A fost căsătorită, dar mariajul ei s-a destrămat în anul 2010. De atunci, trăiește singură din ajutorul Asistenței Sociale Vatra Dornei.

comments

comments