full screen background image

Camera de Comerț și Industrie Suceava organizează o misiune economică în Țările Nordice

Camera de Comerț și Industrie Suceava, în colaborare cu Ambasada României din Danemarca, organizează, în perioada 02 – 12 august 2017, o Misiune Economică în Ţările Nordice (Suedia, Norvegia, Danemarca).

Scopul acestei misiuni îl constituie vizitarea expoziţiei “EXPO CIFF 2017” din Copenhaga, cea mai importantă expoziţieinternaţională de modă (bărbaţi, femei și copii) a anului 2017 din Europa de Nord.

Printre obiectivele acestei misiuni se regăsește dezvoltarea relațiilor economice între oamenii de afaceri români și cei din Danemarca, sens în care, pe lângă vizitarea “EXPO CIFF 2017”, vor fi perfectate întâlniri la Ambasada României la Copenhaga. Este pregătit, de asemenea, un program de vizitare extrem de variat al obiectivelor turistice aparţinând culturii și civilizaţiei Ţărilor Nordice.

În cazul în care sunteţi interesaţi, puteţi lua legătura cu persoanele de contact – Dumitru Mălășincă, Director al Departamentului de Misiuni Economice, telefon 0230 521 506, 0741 221 493, e-mail: malasinca@ccisuceava.ro sau Lucrețiu Bilius, Agenţia BILCO TRADING, telefon 0722 536 958, e-mail: bilco@bilco.ro.

PROGRAMUL  DETALIAT AL MISIUNII

Ziua 1 – Miercuri, 02 August 2017:  București – Stockholm (escală Munchen)

Ora 04:20 întâlnire la aeroportul Henri Coandă (Otopeni) pentru îmbarcare pe cursa companiei Lufthansa cu destinaţia Stockholm. Decolare ora 06:20. Ora 10 :55, sosire la Stockholm, “Veneţia Nordului” – oraş clădit pe 14 insule. Tur panoramic: Parlamentul, Teatrul Regal, Catedrala, Palatul Regal, oraşul vechi “Gamla Stan” cu străzile sale înguste, pavate cu piatră. După prânz ne îndreptăm către hotel, cazare. Seara, opţional, plimbare cu vaporasul în Arhipeleagul Stockholm (ce cuprinde un număr de 24.000 insule). Timp liber, cazare STOCKHOLM.

Ziua 2 – Joi, 03 August 2017:  Stockholm – Palatul Regal, vizite și timp liber

STOCKHOLM – Palatul Drottningholm – situat la doar 15 km faţă de Stockholm, este reşedinţa de vară a familiei regale începând cu sec al XVII – lea. Întoarcere în Stockholm, timp liber sau vizite opţionale: Insula Djugarden (vechiul domeniu regal de vânătoare), Muzeul Vasa – Vasa este singura navă din secolul a XVII-lea care păstrează peste 95% din componentele sale originale, ornamentată cu sute de sculpturi, este una dintre cele mai remarcabile atracţii turistice din lume. Timp liber, cazare STOCKHOLM.

Ziua 3 – Vineri, 04 August 2017:  Stockholm – Orebro – Arjang.

După ce părăsim Stockholm facem o scurtă oprire în mirificul orăşel Orebro – timp liber în zona centrală, unde se găseşte şi castelul. Cazare în oraşelul ARJANG, situat la doar 20 km de frontiera cu Norvegia.

Ziua 4 – Sâmbătă, 05 August 2017:  Oslo, vizite și timp liber

Plecare către OSLO, tur de oraş: Parcul Vigeland, Palatul Regal, Parlamentul. Plimbare pe strada principală, Aker Brygge, unde se găsesc numeroase cafenele, baruri și restaurante. Vizitarea Peninsulei Bygdǿy (Muzeele Fram, Kon-Tiki etc). Dacă timpul ne permite se poate vizita și renumita trambulină Holmenkollen de unde se poate admira oraşul şi fiordul Oslo. Cazare în OSLO.

Ziua 5 – Duminică, 06 August 2017:  Oslo – Sognefjord – Bergen

Dimineaţa, foarte devreme, plecăm spre cel mai mare fiord al Norvegiei, SOGNEFJORD. În orăşelul Flam ne vom îmbarca pentru o superbă croazieră de 2 ore pe NAROYFJORDEN (cel mai îngust fiord al Norvegiei, fiind, de fapt, un fiord secundar al renumitului Sognefjord). Această regiune situată în inima Norvegiei, unde fiordurile se întâlnesc cu gheţarii, este considerată una dintre cele mai frumoase destinații din lume. Ne continuăm drumul către BERGEN, al doilea oraş ca mărime al Norvegiei, cazare.

comments

comments