full screen background image

Poliţistul ucis în Gara Burdujeni, înmormântat cu onoruri militare

Subinspectorul de poliție post-mortem SORIN VEZETEU, ucis pe peronul gării Burdujeni în timp ce se afla în misiune, a fost înmormântat, duminică, la Dumbrăveni, localitatea sa natală, cu onoruri militare, după ce în jurul orei 11.00, s-a desfășurat un ceremonial la Biserica Acoperământul Maicii Domnului din Suceava.

Peste 1.000 de oameni l-au condus duminică pe ultimul drum pe agentul de poliție.

Numeroși colegi din Poliția Transporturi Feroviare, angajați de la Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, ai Inspectoratului de Jandarmi Județean și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, rude, prieteni, localnici au venit să-l conducă pe ultimul drum pe polițist.

Alături de familie, prieteni și rude au participat ministrul Afacerilor Interne, CARMEN DAN, și prefectul judeţului, MIRELA ADOMNICĂI.

CARMEN DAN a spus că polițiștii trebuie să beneficieze de mijloace de intervenţie și să se bazeze pe o legislație foarte bine conturată, care să susţină autoritatea poliţistului.

Ministrul de Interne a postat şi un mesaj pe pagina sa de Facebook: ”Eroii nu mor niciodată! Peste 1.000 de oameni l-au condus astăzi, pe ultimul drum, pe colegul nostru Sorin Vezeteu, poliţistul erou ucis mişeleşte în gara din Burdujeni. Noi, colegii tăi, nu te vom uita niciodată! Sincere condoleanţe familiei!”

SORIN VEZETEU a fost ridicat la gradul de subinspector de poliție post-mortem și decorat de președintele IOHANNIS cu Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler.

comments

comments