full screen background image

117 contestații depuse după concursul de titularizare în învăţământ

Inspectoratul Școlar Județean a anunțat că au fost depuse 117 contestații la rezultatele obținute la Concursul de ocupare a posturilor/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar, sesiunea 2017 – Suceava.

Cele mai multe contestații, s-au înregistrat la limba și literatura română, elemente de pedagogie școlară şi elemente de didactică generală aplicate disciplinelor din învăţământul primar – 20, limba și literatura română – 17 şi limba și literatura română, pedagogia preşcolară şi metodica desfăşurării activităţilor instructiv-educative în grădiniţa de copii – 16.

În topul candidaţilor nemulţumiţi s-au mai aflat disciplinele educaţie fizica şi sport – 15, limba şi literatura engleză – 12, matematică – 5 şi geografie – 4.

Rezultatele finale ale concursului de titularizare se vor afișa la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site în data de 25 iulie.

Repartizarea candidaților pentru angajare pe perioada nedeterminată se realizează în ședințe publice organizate de inspectoratele școlare în data de 26 iulie.

Pentru angajarea pe perioada nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioada determinată (suplinire), candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială în profilul postului.

comments

comments