full screen background image

Propunerea săptămânii 10-16 IULIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ​LP – When We’re High

Dacă am ascultat-o cu drag la Bucureşti, în deschiderea concertului Kings of Leon, avem acum toate motivele să o propunem pe LP pentru playlist-ul VIVA FM. Aflată în plin turneu de promovare pentru albumul “Lost on You”, artista nu pare că ar avea timp de pierdut. În primăvara acestui an a fost lansată piesa “When We’re High”, inclusă pe acelaşi album, care a adunat deja milioane de vizualizări. LP păstrază linia melodică dar şi stilul care a consacrat-o, piesa vorbind despre momentele aparte şi ceva mai greu de înţeles ale vieţii. Dacă eşti fan LP, acum e momentul să o votezi, pentru a o asculta şi la VIVA FM.

  • R.O.A. – Flow De Vară (Rise Of Artifical)​

Lista pieselor perfecte pentru sezonul estival creşte în fiecare zi, iar de data aceasta, în atenţia noastră, au ajuns băieţii de la R.O.A (Rise Of Artificial), cu piesa intitulată sugestiv “Flow De Vară”. Fanii au răspuns că acesta va fi hitul verii, după anunţul pe care trupa l-a făcut pe pegina oficială de socializare, cu referire la lansare: “Ştim că aşteptaţi de ceva timp o piesă nouă marca ROA… A venit şi acel moment. Va mulţumim pentru susţinere!”. Ne-am obişnuit deja cu stilul lor electrizant, astfel că îi poţi asculta în playlist-ul VIVA FM, cu cea mai nouă piesă, dacă primesc suficiente voturi. Ce părere ai?

 

  • ​THE MOTANS – August​

Pentru că se apropie şi ultima lună de vară, s-ar putea să ştim ce piesă va distribui toată lumea pe reţelele de socializare la începutul lunii august. De aceea “furăm” startul şi îţi propunem o piesă deja consacrată. După “Versus”, “Tu” sau “1000 RPM”, The Motans a lansat un nou hit, cu tot cu un videoclip care nu face decât să accentueze un mesaj extrem de puternic. Sub titlul “August”, regăsim acelaşi stil muzical care l-a consacrat pe Denis, într-o combinaţie de romantism şi nebunie care nu face decât să îl îndemne pe ascultător să se identifice cu piesa şi să se îndrăgostească iremediabil de versuri. Milioane de vizualizări, reacţii emoţionante şi un succes care deja nu mai surprinde pe nimeni, aşa s-ar mai putea caracteriza cea mai nouă piesă de la The Motans, August. Cât de mult merită să se audă şi pe frecvenţele VIVA FM decizi chiar tu. Votează!

Votează melodia preferată!

comments

comments