full screen background image

Premierul cere PSD să îl evalueze săptămânal

Ca să nu păţească acelaşi lucru ca predecesorul său, noul premier îşi ia măsuri de precauţie. Conform unor informaţii Digi24, Mihai Tudose le-ar fi spus social-democraţilor că aşteaptă evaluări periodice de la partid.

Premierul a cerut evaluări cât mai dese de la partid și de la coaliția de guvernare. De altfel, aceasta a fost o condiție pentru a accepta funcția de premier.

În fiecare săptămână, premierul vrea să știe de la colegii săi din PSD dacă guvernarea este pe direcția bună, dacă măsurile din programul de guvernare sunt în graficul de implementare.

De asemenea, Mihai Tudose vrea ca, lunar, să discute cu liderii coaliției PSD-ALDE, pentru a afla dacă aceștia sunt mulțumiți de activitatea sa și de activitatea miniștrilor din cabinetul pe care îl conduce.

Premierul cere astfel de evaluări în condițiile în care predecesorul său, Sorin Grindeanu, a rămas după șase luni în fruntea Guvernului fără sprijin politic pentru că stadiul proiectelor din programul de guvernare nu a fost satisfăcător, conform evaluării partidului.

În aceste condiții, premierul vrea să știe chiar de la președintele PSD Liviu Dragnea dacă trebuie să accelereze implementarea unor măsuri sau dacă se află în grafic.

Liviu Dragnea spunea că va fi în continuare atent la guvernare. De altfel, în cadrul PSD există o comisie care se ocupă cu supravegherea programului de guvernare.

digi24

comments

comments