full screen background image

Super distracție și voie bună marca “Viva La Playa”, la piscina Aqua Salin Center din Cacica!

Viva FM a adus din nou distracția, în acest final de săptămână, la piscina Aqua Salin Center din Cacica.

Sâmbătă și duminică, între orele 13:00 și 17:00, echipa Viva Fm a derulat proiectul “Viva La Playa” și in județul Suceava, iar cei prezenți la piscina s-au distrat ascultând muzică de calitate și au participat la concursurile organizate de Viva FM, împreună cu partenerii implicați în campanie.

Deți condițiile meteo n-au fost favorabile sâmbătă, totuşi duminică atmosfera de relaxare a prins contur.

Muzică de cea mai bună calitate, concursuri interesante, premii și multă, multă voie bună, apă, soare și răcoare – sunt doar câteva dintre ingredientele atmosferei.

Pentru a câștiga premiile bine inspirate, puse în joc, sucevenii prezenți la piscina Aqua Salin Center Cacica au răspuns provocărilor amuzante din cadrul concursurilor pregătite de echipa “Viva La Playa”.

Pe parcursul celor 4 ore de distracție, “Viva La Playa” a organizat concursuri interesante precum: concursuri de înot, atât pentru adulți, cât și pentru copii, sărituri spectaculoase în apă, duble cu mingea, aruncări cu mingea în colacul de salvare, mers în piscină și ținutul respirației sub apă!

Premiile oferite învingătorilor au fost pe măsură. Mulțumim partenerilor, care au fost alături de noi și au oferit din nou premii consistente celor receptivi la activități!

Premiile oferite au fost baxuri de bere oferite de Bermas Suceava, regina blondă a Bucovinei, partener fidel al poiectului nostru, și de Darex Auto, care a avut de oferit 6 premii – un weekend cu Noul Renault Captur facelift, cu plinul făcut, un weekend cu Dacia Duster, cu plinul făcut, şi 4 schimburi de ulei (5 litri Elf 5W30 DPF) + filtru de ulei + manopera pentru înlocuire, cu posibilitatea de înlocuire la Suceava sau la Rădăuţi.

Rămâneți pe frecvențele Viva FM, deoarece vara continuă cu super distracție și voie bună, la “Viva La Playa”!

comments

comments