full screen background image

Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare, la USV

Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică (FSEAP)din cadrul Universității “Ștefan cel Mare” din Suceava găzduişte, până pe 30 iunie, o manifestare științifică studențească de prestigiu.

Este vorba de faza finală a Olimpiadei Naționale a Economiștilor în Formare, ediția 2017.

Această competiție, ce se organizează anual, din 2006, reunește studenți de la toate facultățile de economie din România, într-o întrecere a minților inteligente și inovative. Concursul constă în elaborarea unei lucrări științifice și prezentarea ei în plen, în față comisiei de jurizare și a celorlalți competitori.

Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică este gazdă pentru a treia oară a acestei competiții, organizată în parteneriat cu AFER – Asociația Facultăților de Economie din România, ceea ce arată atât capacitatea facultății sucevene de a gestiona evenimente de această anvergură, cât și încrederea pe care o acordă AFER acestui parteneriat.

Concursul se desfășoară pe două nivele de studii – licență și masterat – urmând să fie prezentate și evaluate 32 de lucrări elaborate de studenții de la licență și 21 de lucrări de studenții de la masterat. Pentru fiecare nivel se vor acorda Marele premiu, căte un premiu special din partea sponsorului CECCAR Filiala Suceava, trei premii speciale pe domenii și mențiuni, vouchere pentru stagii de practică, cărti.

“Ediția din acest an a Olimpiadei Naționale Economiștilor in Formare se bucură de o participare numeroasă din partea studenților, fiind înregistrați 92 de studenți, care reprezintă 18 universități românești ce școlarizează programe de studii în domeniul economic.”, a precizat
prof. univ. dr. Carmen Nastase, decan FSEAP.

comments

comments