full screen background image

USR nu va participa la votul pentru moţiunea de cenzură împotriva lui Grindeanu

USR nu va participa “la niciun fel de vot” pentru moţiunea de cenzură care va fi depusă împotriva Guvernului Grindeanu, a anunţat purtătorul de cuvânt al formaţiunii, Dan Barna, care acuză un “circ” făcut de PSD şi ALDE.

“Întrucât în presa au apărut în ultimele ore diverse opinii despre poziţionarea USR faţă de proaspăt anunţata moţiune de cenzură, vă prezint mai jos succint poziţia oficială: USR nu va participa prin nici un fel de vot la această moţiune de cenzură”, scrie Barna, pe Facebook.

El acuză “un circ” pe care îl fac PSD şi ALDE. “Aceştia trebuie să şi-l asume singuri, integral şi până la capăt cu toate consecinţele sale”, mai spune el.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la finalul Comitetului Executiv Naţional, că social-democraţii vor depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu care miercuri va fi dezbătută şi votată, context în care va avea discuţii cu parlamentarii de la toate partidele pentru a o susţine.

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a scris joi pe Facebook că partidul pe care îl conduce nu va susţine PSD din Parlament şi nici nu intenţionează să intre la guvernare alături de formaţiunea condusă de Liviu Dragnea, explicând că face aceste precizări ca urmare a ”zvonurilor” lansate în presă.

PNL nu a prezentat încă o poziţie.

digi24

comments

comments