full screen background image

Peste 100 de posturi de directori de unități de învățământ, scose la concurs

Inspectoratul Școlar Județean Suceava organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Suceava, vacantate în condițiile legii.

Posturile scoase la concurs sunt: 77 de director (5 – liceu, 8 – grădiniță, 1 – clubul copiilor, 2 – club sportiv, 61 – gimnaziu) și 30 de director adjunct (10 – gimnaziu, 20 – liceu).

Lista funcțiilor vacante, fișele posturilor pentru director și director-adjunct, bibliografia-cadru pentru concurs, perioada de înscriere, metodologia de concurs și lista documentelor necesare înscrierii la concurs au fost afișate la sediul IȘJ și pe site-ul instituției (www.isj.edu.ro), în data de 15 iunie.

“Concursul se organizează în conformitate cu Metodologia privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, aprobată prin Ordinul ministrului educației naționale nr. 3969 / 30.05.2017, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 428/09.06.2017.”, a precizat Inspectorul școlar general, prof. Gheorghe Lazăr.

comments

comments