full screen background image

Finala judeţeană a Concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă (foto)

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, cu sprijinul Primăriei municipiului Rădăuţi, a organizat sâmbătă, 10 iunie, începând cu ora 9.00, pe stadionul din Rădăuţi, etapa judeţeană a concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.

Competiţia are ca principal obiectiv perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă.

La start s-au prezentat cele mai bune cinci echipe de voluntari din judeţ, calificate în această etapă în urma întrecerilor zonale, respectiv S.V.S.U. Volovăţ, S.V.S.U. Crucea, S.V.S.U. Cârlibaba, S.V.S.U. Cacica şi S.V.S.U. Brodina.

După desfăşurarea probelor de concurs – pista cu obstacole pe 100 de metri, ştafeta 4 x 100 de metri şi dispozitivul de intervenţie, locul I a fost ocupat de către echipajul din comuna Brodina, locul II a revenit S.V.S.U. Cârlibaba, iar pe locul III s-a situat echipajul comunei Volovăţ.

La Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă, s-au calificat patru echipe, respectiv S.C. Egger România – Rădăuţi, S.C. Dedeman Suceava, S.C. Rompetrol şi S.C. Romanel, ambele din Vatra Dornei.

Locul I a fost adjudecat de reprezentanţii S.C. Egger România – Rădăuţi, care împreună cu echipajul S.V.S.U. Brodina, s-au calificat la etapa interjudeţeană, ce se va desfăşura în prima jumătate a lunii iulie a.c., în municipiul Bacău.

La final, câştigătorii au primit cupe şi diplome, înmânate de către generalul de brigadă Ion Burlui, inspectorul şef al pompierilor militari suceveni, care le-a urat în numele cadrelor pe care le conduce mult succes în etapele următoare ale competiţiei.

comments

comments