full screen background image

Propunerea săptămânii 05-11 IUNIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • LIAM PAYNE FT. QUAVO – Strip That Down

Ritm electrizant și o colaborare extrem de reușită. De asta avem parte, printre altele, în cea mai nouă piesă lansată de Liam Payne în featuring cu Quavo. “Srip That Down” este de altfel și primul single al lui Payne, artist în vârstă de 23 de ani. Lansarea piesei nu a fost lipsită de evenimente. Cu o zi înainte de data oficială de lansare, videoclipul a ajuns din motive necunoscute pe youtube iar fanii au avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care piesa a fost ștearsă, urmând să reapară la data lansării propriu-zise. Liam Payne și-a cerut scuze petru acest incident pe rețelele de socializare, însă așteptarea pare să fi meritat. Dacă îți place piesa, ea se poate auzi în playlist-ul VIVA FM. Tot ce trebuie să faci este să votezi.

  • LOREDANA – Fugit Din Rai

Printre recomandările acestei săptămâni regăsim și piesa unei artiste din România, extrem de apreciată de fani. Loredana, pentru că despre ea este vorba, a lansat la începutul verii o piesă plină de umor, perfectă pentru serile liniștite ale sezonului estival. “Fugit din Rai” este o poveste cu un umor fin, despre un flirt nevinovat ce are loc la un semafor, piesa constituind o surpriză în cadrul unui concert de anul trecut. De altfel, Loredana lansează piesa la doar câteva luni după încheierea turneului național Sentimente, când artista a urcat pe cele mai mari scene ale țării. Așadar, dacă vrei să faci loc și umorului fin în playlist-ul nostru, votează “Fugit din Rai”!

 

  • ROBIN SCHULZ FT. JAMES BLUNT – OK

DJ-ul de origine germană Robin Schulz se întoarce cu o nouă colaborare, de data aceasta alături de James Blunt. Piesa se intitulează simplu, “Ok” și este extrasă de pe viitorul album al DJ-ului, “Uncovered”. Linia melodică se evidențiază printr-o multitudine de ritmuri și o gamă largă de beat-uri, iar vocea lui James Blunt apare exact când și cât trebuie. În ceea ce privește cariera, ambii artiști sunt într-o perioadă extrem de productivă și la nivel de colaborări, astfel că nu ne îndoim de faptul că și această piesă va beneficia de un real succes.

Votează melodia preferată!

comments

comments