full screen background image

Ziua Copilului a venit la Viva FM cu multe surprize!

Ziua Copilului a venit la Viva FM cu multe surprize! Încă de la ora 8 au început să sosească, în studioul Viva FM, copii, însoțiți sau nu de părinți, pentru că la ”Dimineți Animate” am cântat, am recitat poezii, și am vorbit pe săturate!

Cele mai matinale au fost Antonia Gherghelaș, Ana-Maria Ciornei și Maria Hlade, 3 fete cucuiete care ne-au vorbit despre materiile școlare preferate, dar și despre ce anume nu le place la școală, și am aflat ce le place să facă în timpul liber. Antonia are 11 ani, este o fetiță liniștită și iubește animalele. Maria Hlade ne-a inițiat în ceea ce privește educația tehnologică și ne-a povestit despre scoțieni, iar Ana Maria Ciornei ne-a cântat două melodii din folclor.

Puțin după ora 9, a sosit în studio și Rafala Domonco, în vârstă de 10 ani. Îi place să danseze, să recite poezii, să citească și să…socializeze, bineînțeles. În vacanța de vară abia așteaptă să plece la mare!

Darius Popovici, are 11 ani, îi place la nebunie să cânte muzică populară, are un frate mai mare, își iubește părinții, de aceea le-a și dedicat piesa ”Are mama doi feciori”, pe care a interpretat-o deosebit de concentrat și atent la versuri dar și la linia melodică!

Spre finalul matinalului le-am primit alături de noi pe Mălina Rusu, în vârstă de 9 ani, și pe Andreea Butnariuc de 16 ani. Ambele iubesc să deseneze. Mălina ne-a mărturisit că are emoții pentru că se apropie și examenul la pian! În schimb, abia așteaptă vacanța de vară, pentru că are foarte multe planuri!

Ascultați mai jos câteva dintre cele mai frumoase momente de 1 Iunie, din studioul Viva FM!

Mulțumim partenerilor noștri, CAR Invatamant Falticeni, aRoma Sucuri 100% Naturale, Cutezătorii, pentru premiile oferite celor mici!

comments

comments