full screen background image

Accident cu mai multe victime pe A1; a fost activat planul roșu

UPDATE ORA 13.49 O femeie rănită și un copil au fost transportați la spital, marți, după ce un microbuz în care se aflau opt persoane s-a răsturnat pe A1, în zona comunei Topolovățu Mare, județul Timiș, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, Bogdan Mutu.

“Este vorba despre un microbuz care se deplasa dinspre Lugoj spre Timișoara pe autostradă, care transporta pe șlep un alt microbuz. În urma exploziei cauciucului, s-a răsturnat pe suprafața carosabilă. În microbuz se aflau șapte persoane adulte și un copil, dintre care o singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale. Este vorba despre o femei în vârstă de 67 de ani, conștientă. Aceasta a fost transportată la spital. Și copilul a fost transportat la spital, preventiv”, a precizat Bogdan Mutu.

Accidentul a avut loc pe A1, în apropierea localității Topolovățu Mare.

Fiind implicate două microbuze, a fost activat parțial planul roșu de intervenție. La fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere, una de descarcerare grea, două autospeciale pentru victime multiple, un spital mobil, trei ambulanțe SMURD și două echipaje de la Ambulanță. De asemenea, în zonă a ajuns și un elicopter SMURD.

Circulația rutieră a fost reluată.

ORA 13.20 Mai multe persoane au fost rănite într-un accident rutier pe A1, în care au fost implicate două microbuze și un autoturism, fiind activat parțial planul roșu de intervenție, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș.

Accidentul a avut loc în zona localității Topolovăț, traficul rutier fiind blocat în zonă.

La fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere, una de descarcerare grea, două autospeciale pentru victime multiple, un spital mobil, trei ambulanțe SMURD și două echipaje de la Ambulanță.

Au fost alertate și spitalele din zonă care dispun de unități de primiri urgențe, fiind mai multe victime.

AGERPRES

comments

comments