full screen background image

7.500 de pachete cu ţigări descoperite în maşina unui hunedorean, în urma unui control în trafic la Marginea

În această noapte, la ora 01.20, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control, pe DN 17A, în comuna Marginea, autoutilitara condusă de un bărbat, de 43 de ani, din județul Hunedoara.

În urma verificării interiorului autoturismului, polițiștii au identificat, într-un compartiment special amenajat, 7.490 de pachete cu țigări, fără documente legale.

Despre aceste bunuri, bărbatul a declarat faptul că le-a achiziționat de la persoane necunoscute, de pe raza comunei Vicovu de Jos.

Țigările, în valoare de circa 75.000 de lei, au fost confiscate, iar autoutilitara, în valoare de aproximativ 2.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul poliției.

În cauză s-a întocmit dosar, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.

Astfel de activităţi se vor desfăşura permanent, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă, cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse.

comments

comments