full screen background image

Propunerea săptămânii 22-28 MAI

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • IMAGINE DRAGONS – Believer

Americanii din trupa Imagine Dragons au o activitate constantă în zona muzicală. Ei au lansat piesa “Believer”, care beneficiază atât de videoclip cât și de o mulțime de reacții pozitive din partea fanilor și nu numai. Totuși, băieții au ales doar să urce piesa pe platformele online, fără a o promova din timp, așa cum ne-am obișnuit, însă asta nu i-a împiedicat pe unii dintre specialiști să vehiculeze ipoteza conform căreia “Believer” va face parte din următorul album al trupei. Zvonurile s-au confirmat recent, când trupa a anunțat atât data de lansare a albumului (23 iunie), cât și faptul că vor începe un turneu mondial de promovare. Dacă vă place “Believer”, votați-o și băieții de la Imagine Dragons se vor auzi și în playlist-ul VIVA FM.

  • SHAKIRA – Me Enamore

Știm deja că povestea de iubire a Shakirei cu fotbalistul Gerard Pique pare ruptă din povești. Și totuși, pe cât este de frumoasă, pe atât este de reală. Artista a decis așadar și să cânte despre acest lucru, lansând piesa “Me Enamore”. O lună mai târziu a apărut și videoclipul care o surprinde pe Shakira în momente extrem de fericite. S-ar părea că în acest fel s-au pregătit detaliile pentru lansarea celui de-al 11-lea album din cariera artistei de origine columbiană, eveniment programat pentru data de 26 mai. Dacă piesa “Me Enamore” îți dă o stare de bine, o poți ajuta să ajungă în playlist-ul nostru. Votează!

 

  • THE CODE – Valentine

După succesul înregistrat cu Spaceship, piesă realizată în colaborare cu Jackie Vegas, The Code ne-a mai pregătit o surpriză. Piesa “Valentine” a fost lansată chiar la începutul acestei luni, direct cu videoclip, iar dacă ritmul vă face să vă gândiți la cineva anume, vă spunem noi că sigur este vorba de unul dintre compozitori, mai exact Vanotek. “Cred că piesa Valentine are un sound fresh. Sunt încântat să v-o prezint și sper să vă placă la fel de mult ca și mie”, a spus The Code. Merită un vot?

Votează melodia preferată!

comments

comments