full screen background image

Incendiu în Vicovu de Sus, cauzat de un cablu electric defect, în această dimineaţă (foto)

Militarii Gărzii de Intervenţie Vicovu de Sus şi ai Detaşamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Vicovu de Sus, Bilca şi Gălăneşti, au intervenit, în această dimineaţă, cu 6 autospeciale, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în oraşul Vicovu de Sus.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau violent la anexele din două gospodării, existând pericolul de propagare la casele de locuit şi la proprietăţile învecinate.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Primului proprietar i-au ars adăpostul de animale, depozitul de furaje şi magazia (construcţii din lemn, acoperite cu şindrilă), cu bunurile din interior, pe o suprafaţă totală de aproximativ 120 mp. A mai ars acoperişul bucătăriei de vară pe 35 mp şi s-au degradat pereţii şi tavanul construcţiei, pe aproximativ 48 mp.

La a doua proprietate a ars astereala din lemn de la acoperişul anexelor pe o suprafaţă de 100 mp şi s-au degradat învelitoarea din tablă şi tâmplăria din PVC.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un cablu electric defect.

Incendiul, anunţat la ora 7:04, a fost lichidat la ora 9:50.

Pompierii au salvat cele două locuinţe şi gospodăriile învecinate.

comments

comments