full screen background image

O nouă ediţie a Târgului Ofertelor Educaţionale

Vineri, 12 mai, între orele 10.00-18.00, la Mall-ul din Suceava va avea loc o nouă ediţie a Târgului Ofertelor Educaţionale.

În cadrul evenimentului, liceele din judeţul Suceava îşi prezintă ofertele şcolare pentru anul şcolar 2017-2018.

Târgul se adresează elevilor de clasele a VII-a şi a VIII-a, precum şi părinţilor acestora, care au astfel posibilitatea să cunoască specificul fiecărui colegiu, liceu sau grup şcolar pentru o alegere conştientă la terminarea cursurilor gimnaziale.

Fiecare școală va avea un stand de prezentare, unde se vor afla elevi și profesori care vor oferi informații și pliante vizitatorilor.

Liceele îşi vor prezenta locurile pentru clasa a IX-a, materiile studiate, limbile străine predate, cursurile opţionale, cadrele didactice, calificarea obţinută după absolvire, condiţii de studiu, dotări şi rezultate.

La târg se vor desfăşura şi momente artistice oferite de instituţiile participante, testări psihologice, precum şi ateliere de dezvoltare personală.

Manifestarea este organizată de Centrul Județean de Asistență Psihopedagogică, din cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Suceava, și Inspectoratul Școlar al Județului Suceava.

comments

comments