full screen background image

Despre Colocviul Internațional ”Management și Cultură”, cu asist. univ. dr. Alina Prelipcean!

Matinalii Viva FM au fost, în această dimineață, alături de asist. univ. dr. Alina Prelipcean, reprezentant al Catedrei de Hispanistică, din cadrul Facultății de Litere și Științe ale Comunicării.

Am vorbit despre cea de-a III-a ediție a Colocviului Internațional ”Management și Cultură”, ce a avut loc la Universitatea Hassan al II-lea din Casablanca, Maroc.

Colocviul Internaţional “Calitate în învăţământul superior” a fost organizat de Universitatea „Hassan II” din Casablanca, în perioada 26-28 aprilie, iar implicarea Universității „Ştefan cel Mare”, a fost apreciată de Excelenţa Sa Daniela Brînduşa Băzăvan, ambasadorul României în Maroc.

Ediţia 2017 a Colocviului de la Casablanca s-a remarcat prin numărul mare de comunicări ştiinţifice, prezentate de profesori şi cercetători de la universităţi din Maroc, România, Franţa, Spania, Tunisia şi Algeria, precum şi prin aria largă acoperită de temele abordate, de la diversitate şi management intercultural, la influenţa culturii asupra practicilor manageriale, diversitate lingvistică sau impactul imigraţiei şi schimbului de cultură asupra consumului. Lucrările au fost transmise în direct, pe internet.

Ascultați mai multe detalii despre vizita în Maroc, de la asist. univ. dr. Alina Prelipcean, în interviul de mai jos!

comments

comments