full screen background image

Bărbatul care a furat un buldoexcavator şi l-a condus fără permis prin Marginea a fost arestat

În cursul zilei de marţi, s-a dispus reținerea, pentru o perioadă de 24 de ore, a unui bărbat, de 25 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,furt în scop de folosință”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „refuzul recoltării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, “violare de domiciliu”, „amenințare” și „distrugere”

În sarcina acestuia s-a reținut că, pe 28 martie, în jurul orei 19.30, profitând de neglijența proprietarului, a sustras un buldoexcavator, pe care l-a condus pe DN 2E, pe raza comunei Marginea, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, acesta a refuzat să fie testat cu etilotestul, iar la Spitalul Municipal Rădăuți a refuzat să îi fie recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În plus, pe 24 aprilie, la ora 16.30, a pătruns fără drept în curtea locuinței unei femei şi i-a adresat amenințări cu acte de violență.

Suspectul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava şi urmează ca miercuri să fie prezentat în fața procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru dispunerea luării măsurii controlului judiciar.

comments

comments