full screen background image

Marian Drăgulescu şi Nadia Comăneci au vorbit, pentru VIVA FM, despre performanţele istorice obţinute de români la Europenele de gimnastică!

Gimnaștii români au obținut patru medalii la Campionatele Europene de la Cluj, din care două de aur. Au triumfat „veteranii” României – Marian Drăgulescu la sol, iar Cătălina Ponor la bârnă. Duminică, Larisa Iordache a câştigat bronzul la acelaşi aparat, iar Marian Drăgulescu argintul la sărituri.

Marian Drăgulescu a vorbit pentru Viva FM despre competiția disputată săptămâna trecută la Cluj:

Prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică, Nadia Comăneci, a vorbit și ea despre performanța obținută de români la Campionatul European:

Rusia domină clasamentul pe medalii la Europeanul de la Cluj, cu opt prezenţe pe podium, dintre care trei de aur. Marea Britanie urmează în topul celor mai multe podiumuri – 6 medalii, iar România şi Ucraina  completează Top 3-ul, cu câte patru medalii. Mai multe prezenţe pe podium au mai obţinut Ungaria (3), Elveţia, Franţa, Germania şi Olanda (câte două). Grecia, Belgia, Israel şi Armenia completează lista celor 13 naţiuni medaliate la Cluj (o medalie).

comments

comments