full screen background image

Licitaţie pentru introducerea încălzirii centralizate în Piaţa Centrală din Suceava

Primăria municipiului Suceava organizează licitaţie pentru amenajarea instalaţiei de încălzire a Pieţei agroalimentare centrale.
Valoarea totală a lucrărilor este de 439.040 lei, din care 275.390 de lei reprezintă investiţii, iar diferenţa reprezintă dotări cu utilaje şi echipamente, precum şi cheltuieli cu amenajare de şantier.

Pentru început, este vizat un prim tronson al Pieţei Mari, durata de execuţie fiind de 3 luni, iar la finalizarea acesteia obiectivul va fi racordat reţeaua centralizată de termoficare a oraşului.

Potrivit previziunilor iniţiale, încălzirea primului tronson al Pieţei Mari trebuia să fie funcţională încă de la începutul iernii trecute, în bugetul pe anul 2016 cu această destinaţie fiind prinsă suma de 500.000 de lei.

Conform hotărârii Consiliului Local din septembrie 2016, proiectul de încălzire a Pieţei agroalimentare centrale prevedea, printre altele, montarea unui sistem de două panouri termice solare, echipate cu câte 20 de tuburi vidate; a unui boiler de 100 de litri; a 4 corpuri de încălzire formate din ventilo-convectoare, cât şi a 6 perdele de aer cald.

Piaţa Mare a fost reabilitată în urmă cu aproape 1 an şi jumătate, prin intervenţii de înlocuire a acoperişului, de modernizări şi dotări efectuate la interior.

comments

comments