full screen background image

Dragnea: Legea salarizării va fi depusă lunea viitoare în Parlament

Legea salarizării va fi depusă în Parlament lunea viitoare, a anunțat, joi, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

“Am stabilit să depunem luni legea salarizării (în Parlament — n.r.). Totuși, mâine (vineri — n.r.) nu cred că e mare aglomerație pe aici, prin Parlament. A fost foarte bine că a fost această perioadă. Foarte mulți oameni au început să înțeleagă ce este în acea lege și ceea ce ne-a interesat și m-a interesat, ca legea să intre în Parlament după ce cea mai mare parte din societate înțelege ce e în ea, s-a realizat”, a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că este posibil ca proiectul inițial să sufere foarte mici modificări.

Dragnea a menționat că va merge joi seară și în zilele următoare la emisiuni pentru a încerca să explice mai bine anumite aspecte din proiect. Același lucru îl va face și cu proiectul legii privind impozitul pe gospodărie.

“Noi avem în programul de guvernare o serie întreagă de deduceri pentru români. Ca să poată beneficia de acele deduceri, românii au nevoie să completeze niște formulare, pe care le vor face consultanții fiscali, pentru a le stabili care este venitul global, ca să poată beneficia de acele deduceri. Se dă, nu se ia. O să le explicăm și pe astea foarte bine, nu sunt nici taxe în plus, nici impozite în plus, dimpotrivă, românul va plăti mai puțin”, a încheiat Liviu Dragnea.

AGERPRES

comments

comments