full screen background image

Şedință extraordinară a Consiliului Local Rădăuţi

Miercuri, 19 aprilie, deliberativul rădăuțean se întrunește în ședință extraordinară.

Șapte proiecte de pe ordinea de zi care îi aparțin primarului Nistor Tătar se referă la reabilitarea unor străzi şi aprobarea documentației tehnico-economice și a indicatorilor tehnico-economici pentru aceste obiective de investiții.

Este vorba despre străzile Privighetorilor, Bogdan Vodă tonson Herghelie, strada Putnei partea dreaptă, intersecție cu str. 1 Mai (trezorerie), Trandafirilor (partea stângă), intersecție Simion Bărnuțiu cu Oborului, str. Gheorghe Lazăr și Ion Creangă.

Primarului Nistor Tătar îi aparțin și celelalte trei proiecte de hotărâre.

Unul este pentru repartizarea, în regim de închiriere a trei locuințe din ansamblul de locuințe ANL, iar la următorul punct, primarul speră să primească aviz favorabil din partea consilierilor pentru externalizarea serviciului de spălătorie la Spitalul Municipal.

Ultimul proiect pe ordinea de zi a ședinței de miercuri este cel privind modificarea și completarea Hotărârii nr. 55 din 28 martie 2016, privind aprobarea bugetului propriu al Municipiului Rădăuți și unităților subordonate Consiliului Local pentru anul 2017.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments