full screen background image

După-amiază de vis, la parcul ecvestru din Suceviţa

Vânătoarea de ouă din ciocolată, cai, ponei, jocuri interactive, reprezentaţii de pantomimă şi baloane uriaşe de săpun, asta le-au pregătit copiilor noii administratori de la parcul ecvestru din Suceviţa, pentru marţi, cea de-a treia zi de Paşti, începând cu orele 15:00.

Asociaţia sportivă “Equestrian Dreams” a oferit, pe data de 18 aprilie, o după-amiază de vis, atât celor mici, care au descoperit activităţi şi distracţii sănătoase în jurul cailor, cât şi celor mari, care s-au bucurat de clipe de fericire alături de cei dragi, întru-un cadru primitor, liniştit, în mijlocul naturii.

Pe fostul amplasament “Forestind”, acum reorganizat şi într-o formă îmbunătăţită, atât ca aspect, cât şi ca viziune, “Equestrian Dreams” şi-a deschis larg porţile, pentru ca iubitorii de cai să poată cunoaşte cât mai bine acest domeniu.
Membrii asociaţiei “Equestrian Dreams”, alaturi de organizaţia “Bafi”, si-au propus atragerea celor interesaţi de activităţi în aer liber.

Acţiunea de marţi a fost una cu intrare liberă, fiind dedicată tuturor categoriilor de vârstă.

Cei mari şi cei mici, părinţi şi bunici, au avut parte de prezentarea grajdului şi a cailor de la “Equestrian Dreams”, prezentarea poneilor, concursuri interactive şi baloane uriaşe de săpun realizate de membrii “Bafi”, reprezentaţii de pantomimă oferite de trupa “Smime” şi vânătoare de ouă din ciocolată.

VIVA FM Rădăuţi a fost partener media al evenimentului.

Doina CRAIU

VIVA FM Rădăuţi

comments

comments