full screen background image

Jaqueen – Universul rochiilor, un NOU magazin în Shopping City Suceava!

Pentru toate doamnele şi domnişoarele care adoră să fie în pas cu moda, Shopping City Suceava include în portofoliul său de branduri, un nou magazin exclusiv pentru femei.

Începând de miercuri, 12 aprilie, magazinul Jaqueen vă aşteaptă cu îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii în tendinţe, perfecte pentru toate pasionatele de shopping, indiferent de vârstă.

Jaqueen este dedicat feminităţii şi bunului gust, oferind articole pentru toate stilurile şi personalităţile. Propunerile vestimentare Jaqueen sunt perfecte pentru doamnele şi domnişoarele care apreciază croiala confortabilă şi calitatea materialelor oferind o gamă variată de ţinute aliniate la ultimele cerinţe ale modei.

Într-un ambient plăcut, modern şi relaxant, clientele Jaqueen vor găsi modele unice de rochii elegante şi de ocazie, rochiţe casual pentru birou sau plimbările cu prietenii, dar şi pantaloni şi bluze pentru ieşirile în oraş, jachete şi sacouri la modă, precum şi multe alte articole care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei atente la stilul vestimentar. Fie că vă doriţi să fiţi cea mai elegantă la un eveniment special sau să străluciţi într-o seară în club, magazinul Jaquuen este alegerea ideală.

Pe rafturile Jaqueen se regăsesc şi pantofi, în culori şi forme diferite, care pot completa cu succes o ţinută desăvârşită. Oferta magazinului este permanent actualizată, colecțiile fiind schimbate periodic, în funcție de sezon.

Magazinul Jaqueen este amplasat în proximitatea magazinului TXM.

comments

comments