full screen background image

Propunerea săptămânii 10-16 APRILIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • CALVIN HARRIS FT. YOUNG THUG – Heatstroke

Vara pare că își face loc din ce în ce mai mult printre creațiile artiștilor, iar Calvin Harris se încadrează foarte bine în această zonă. El a lansat, alături de nume sonore (Young Thug, Pharrell Williams și Ariana Grande), piesa “Heartstroke”. În prezent, pe youtube avem disponibil doar un preview al piesei, însă asta nu i-a împiedicat pe mulți dintre fani și nu numai, să spună că avem în față unul dintre hit-urile verii. Acest lucru nu ne-ar mira, având în vededere că DJ-ul Calvin Harris trece printr-o perioadă foarte bună din punctul de vedere al lansării pieselor
înt-un ritm alert (ultima sa piesă înainte de lansarea “Heartstroke” se intitulează “Slide” și a fost dezvăluită la finalul lunii februarie). Așadar, dacă și tu crezi că este o piesă potrivită pentru vară, acordă-i votul tău!

  • DISCIPLES – On My Mind

Trio-ul Disciples s-a pregătit deja de sezonul estival, cu o piesă extrem de potrivită pentru acea perioadă a anului. Piesa “On My Mind” beneficiază și de un videoclip care susține foarte bine o linie melodică energică. Piesa a fost scrisă dar și produsă de către cei trei membri ai trupei: Gavin Koolmon, Luke McDermott și Nathan Duvall iar videoclipul a fost realizat în regia lui João Retorta. Nu știm dacă piesa se va apropia de succesul single-ului “How Deep Is Your Love”, care a luat cu asalt toate topurile internaționale, dar putem spune fără să greșim că este una din piesele pe care nu ne-am supăra să o ascultăm în sezonul estival 2017. Dacă îți place cum sună “On My Mind”, voteaz-o și ea va intra în playlist-ul Viva FM.

 

  • MAROON 5 FT. FUTURE – Cold

Adam Levine este protagonistul videoclipului realizat pentru piesa “Cold”. Aceasta a fost lansată în colaborare cu rapper-ul Future chiar de ziua îndrăgostiților, parcă în sprijinul celor care au trăit experiențe mai puțin plăcute. Așadar, videoclipul surprinde foarte bine toate detaliile unei petreceri din anul 2017, fără ocolișuri și a fost lansat la doar o zi după varianta audio a piesei. Iată așadar că Maroon 5 se adaptează prezentului cu un stil extrem de reprezentativ, având în vedere că trupa s-a făcut remarcată tocmai în 2002 iar de atunci câștigă în popularitate. Dacă îți place piesa “Cold”, acordă-i votul tău!

Votează melodia preferată!

comments

comments