full screen background image

Despre programul “Paştele în Bucovina”, cu președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur!

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost invitatul lui Marius Cocoș, într-o ediție specială “Față în Față”, dedicată în special programului “Paştele în Bucovina”.

Ediţia de anul acesta va avea loc până pe 23 aprilie, fiind organizat de Consiliul Judeţean Suceava.

Programul se va desfăşura pe perioada a două săptămâni, începând cu Duminica Floriilor, apoi cu Săptămâna Patimilor şi Învierea Domnului, şi se va încheia cu Săptămâna Luminată.

Pentru ediţia de anul acesta, turiştii sunt invitaţi să participe la diverse activităţi, de la spectacole, concerte, festivaluri, şi până la demonstraţii de ouă încondeiate, târguri, expoziţii şi concursuri cu teme pascale.

Printre evenimentele organizate în această perioadă se numără „Festivalul Ouălor Încondeiate”, care se va desfăşura la Moldoviţa, pe 9 aprilie, „Drumul ouălor încondeiate”, manifestări ce vor avea loc între 10 şi 14 aprilie, dar şi concerte de Florii şi tradiţii pascale în mai multe localităţi ale judeţului, slujba de Înviere de la bisericile şi mănăstirile sucevene, concursurile de ciocnit ouă de la Calafindeşti şi Gura Humorului, sau sărbătoarea coşurilor pascale de la Gura Humorului.

Şi anul acesta turiştii sunt invitaţi, pentru o experienţă inedită de Paşte, la „Învierea din Adâncuri”, de la Capela Sfânta Varvara, săpată în sare în Salina de la Cacica.

Totul despre programul “Paştele în Bucovina” afli din înregistrarea emisiunii “Faţă în faţă”, pe care o poţi asculta în continuare:

comments

comments